Hotpants - Tjejer

Om Hotpants

Fräcka trosor

Hitta mängder av snygga och sexiga trosor här i form av riktigt fräscha hotpants. Vi kommer att visa dig nätets snyggaste underkläder från alla de bästa butikerna som säljer hotpants. Då det kan vara svårt att hitta hotpants på olika butiker runtomkring så har vi valt att samla upp dem på ett ställe så att du bara har en lista att titta igenom när du ska införskaffa nya snygga trosor. Vi har här valt att bara visa hotpants i form av trosor, alltså underkläder. Det finns många där ute som menar att detta ord snarare syftar på väldigt korta shorts, så korta att skinkornas nederdelar syns, detta gör de även på trosorna, vilket gör modellen till en riktigt sexig variant av trosa. En variant som är väldigt populär bland moderiktiga kvinnor. Trosan skiljer sig en aning från sin lite mindre kusin, stringtrosan, genom att de inte helt saknar bakparti - vilket stringen gör förutom en lite sträng som går mellan skinkorna. Hotpantsen har ett bakparti, dock slutar det ganska högt upp på skinkorna och når inte enda ner till grenen som det gör på de flesta andra trosor. Mer hud och rumpa lämnas alltså bart och trosorna är riktigt sexiga. Själva modellen sägs ha börjat bli mer och mer populär under 1960-talet även om det är i det närmsta omöjligt att tidsbestämma kläder och dess födelse då historien är så lång och man omöjligt kan sätta fingret på när något först uppfanns eller började bäras. Någon kan ju faktiskt för längesen ha burit trosor i den här modellen men de fick aldrig fäste bland allmänheten och överlevde därför inte den gången. Man säger att det är 1960-talet för att det var först då namnet började att användas på plagget. Först och främst menade men shorts-modellen, men senare blev det även trosor av det. Det var en modetidning som först myntade ordet och det är faktiskt så enkelt att det bara betyder "heta byxor", vilket de ju faktiskt är. Riktigt sexiga byxor och trosor. Byxor och trosor som visar mycket hud och är kanske inte för den pryde. För denne passar ett par mer täckande byxor sig bättre, ett par shorts som täckerskinkorna riktigt och inte lämnar ut något.Vad det gäller trosorna så kan de ju bäras under byxor och det är inte lika kritiskt, bara du själv och de du själv väljer att visa upp dem för kommer ju att få se hur snygga trosor du har på dig.

Sexiga trosor

Många menar att den här trosmodellen är den absolut sexigaste modellen av trosor. Någon direkt officiell undersäkning har väl aldrig gjorts, men uttalanden och strämningar talar för att det finns väldigt många där ute som hellre tar på sig ett par snygga hotpants över ett par stringtrosor när det är sexiga underkläder som ska bäras. Det är väl en smaksak från person till person och alla tycker inte att de passar i någon av modellerna, och väljer därför den andra. Hursomhelst så kan det vara bra att ha en uppsättning av varje variant att testa med så att det blir rätt trosor för varje tillfälle. Stringtrosor används med fördel då riktigt tighta byxor eller klänningar ska bäras för att inga fula troskanter ska synas, ett par stringtrosor har ju knappt något kanter alls, vilket gör att de passar bra till det. De enda kanterna som kan synas är vid sidan och precis vid svanskotan om ett par riktigt tighta byxor bärs. Eller om en riktig tight klänning bärs. Är det en tight klänning som bärs så kan det vara idé att testa ett par stringtrosor i c-string, vilket förhindrar att några kanter syns runt om. C-string saknar alltså tyg som kan ge kanter runt midjan. Ta en titt i vår lista här efter ett par sexiga trosor. Snygga och sexiga underkläder är en riktig självförtroendeboost och ta en extra titt i spegeln i bara underkläderna och se hur snyggt det är. Snygga trosor kostar inte heller speciellt mycket. Det är hursomhelst inte priset som avgör hur snygga de är. Många gånger när det kommer till andra sorters klädesplagg så har priset en stor inverkan på hur snygga och exklusiva kläderna faktiskt är. Trosor och underkläder lider inte speciellt mycket av det här för det är så pass små klädesplagg som knappt kräver något material alls för att tillverka.

Märken

Björn Borg (<10)Björn Borg (10+)Björn Borg (<10)Björn Borg (<10)Casall (<10)Cosabella (<10)Esprit (<10)NLY Trend (<10)New Look (<10)Röhnisch (<10)Topeco (<10)Vero Moda (<10)Övriga (<10)

Visar:

38 produkter hittades.
<10 10+ <10 <10 <10 <10 <10 <10 <10 10+ <10
(20+) (10+) (<10)
  • Betyg, Högt till Lågt
  • Betyg, Lågt till Högt
  • Pris, Högt till Lågt
  • Pris, Lågt till Högt
  • Namn, A-Ö
  • Namn, Ö-A
50,00kr349,00kr
Återställ
Reaprodukter (24)